Carton ondulado | Encaixa | Ondupacart Carton ondulado | Encaixa | Ondupacart
 
Castellano Català
 
 
Ondupacart
Productes
Galeria
Contacta
Avís legal
 
 

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva darrera actualització i ha d'ésser considerada com una informació introductòria per a l'usuari, relativa als serveis, productes i a altres informacions que contenen aquestes pàgines. L'usuari pot confirmar la data d'actualització de qualsevol informació, si ho sol·licita, mitjançant la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició en aquesta mateixa web.

Ondupacart rebutja la responsabilitat que es deriva de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los quan desitgi, a esborrar-los, limitar-los o impedir l'accés a aquests, de forma temporal o definitiva.

Ondupacart rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per Ondupacart o no publicada en nom seu. De forma especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links), amb les pàgines web d'Ondupacart.

Ondupacart no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador o per la utilització de versions no actualitzades d'aquest. En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal i de la LSSICE, dono el meu consentiment per a que aquestes dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular Ondupacart, S.A. i que seran utilitzades per contestar la consulta i l’informem que les dades que ens faciliti a través d'aquest formulari no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts.

L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar adreçant-se a Ondupacart: enllaç autovia L-200, s/n, 25230 Mollerussa (Lleida) o mitjançant l'adreça de correu electrònic
ondupacart@ondupacart.com.

 
     
 
 
  Disseny per Beat | Avís legal